Welkom  op  de  website  van  de  Koninklijke Fanfare  Ste.-Cecilia  Gavere

untitled.png
Flyer .png

Onze fanfare is al 157 jaar een bloeiende vereniging met een 40 tal jonge en iets oudere enthousiaste muzikanten. Wekelijks komen wij samen om te repteren en om ons te amuseren.

De liefde voor muziek bindt ons allemaal en daarom kiezen wij voor een uitgebreide keuze aan muziekstukken. Van klassiek tot pop en van filmmuziek tot wel eens een keertje keiharde rock.

De fanfare speelt op uitstappen en concerten op vraag van de gemeente, vereniging, vzw’s, of iedereen anders die ons horen wil. Daarnaast organiseren wij minstens één keer in het jaar een groot concert. Ook kan je ons vinden op aperitiefconcerten”, een luchtige playlist van verschillende genres mogelijk op alle uren van de dag.

Onze fanfare bestaat uit amateurs muzikanten en een professionele dirigent. Bovendien wordt het resultaat door het grotere publiek erg gesmaakt.

Wil je meer weten? Neem dan zeker eens kijkje op de rest van onze website en wie weet krijg je ook wel de smaak te pakken…We verwelkomen je heel graag als nieuwe muzikant.

Flyer Jeugd FINAL A5.jpg