Concerten  en  uitstappen

Zaterdag 4 april

Aperitiefconcert Jeugdclub Vurste

We spelen een aperitiefconcert ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van de jeugdclub.

Jeugdclub Vurste
Zondag 24 mei

Attic Baaigem

We spelen een aperitiefconcert op de eerste Attic van het jaar. UITGESTELD NAAR EEN LATERE DATUM DOOR DE MAATREGELEN VANWEGE DE CORONA CRISIS.

Markt Baaigem
Zondag 31 mei

Concert Kunstig Gavere

De fanfare heeft, in samenwerking met VLAMO en de gemeente Gavere, 4 andere muziekkorpsen uitgenodigd om een concert te spelen in het kader van Kunstig Gavere maar vandaag bijten wij zelf de spits af !

Waar ?
Bij goed weer: Christiana Kapel (Sint Christianastraat 54/34, 9890 Gavere), anders Kerk Dikkelvenne
Maandag 1 juni

Concert Kunstig Gavere

De fanfare heeft, in samenwerking met VLAMO en de gemeente Gavere, 4 andere muziekkorpsen uitgenodigd om een concert te spelen in het kader van Kunstig Gavere. Deze morgen is het de beurt aan de HARMONIE van NAZARETH.

Kerk Gavere
Maandag 1 juni

Concert Kunstig Gavere

De fanfare heeft, in samenwerking met VLAMO en de gemeente Gavere, 4 andere muziekkorpsen uitgenodigd om een concert te spelen in het kader van Kunstig Gavere. Deze namiddag is het de beurt aan de HARMONIE van HEUSDEN.

Kerk of markt van Baaigem
Zaterdag 6 juni

Concert Kunstig Gavere

De fanfare heeft, in samenwerking met VLAMO en de gemeente Gavere, 4 andere muziekkorpsen uitgenodigd om een concert te spelen in het kader van Kunstig Gavere. Vandaag is het de beurt aan de HARMONIE van MATER.

Kerk(plein) Asper
Zondag 7 juni

Concert Kunstig Gavere

De fanfare heeft, in samenwerking met VLAMO en de gemeente Gavere, 4 andere muziekkorpsen uitgenodigd om een concert te spelen in het kader van Kunstig Gavere. Vandaag is het de beurt aan de HARMONIE van BOTTELAERE.

Vurste Kerk of Jeugdclub
Zondag 5 juli
16 - 18 u

Paardenommegang Asper

We begeleiden de paardenommegang vanaf de spoorwegovergang van Asper tot aan de kerk en spelen ter plaatse ook nog een paar stukken.

Asper
Zaterdag 11 juli