Robin De Beir

Robin De Beir, geboren op 28 juli 1998, begon op achtjarige leeftijd met saxofoon in de muziekopleiding van de Koninklijke Fanfare Ste-Cecilia Gavere.

In het middelbaar ging hij naar de muziekacademie van Deinze waar hij les kreeg van Yves Bostyn en in 2012 naar het Muda Kunsthumaniora te Evergem bij Raf Minten en Roeland Vanhoorne.

In 2016 begon hij zijn studie klassieke uitvoerende saxofoon aan het Koninklijk Conservatorium te Gent bij Koen Maas, Rik Vaneyghen en Raf Minten. In 2018 schakelde hij over naar een bachelor in het onderwijs.

Robin geeft sinds 2016 les saxofoon en later ook notenleer in de Fanfare van Gavere en sinds september 2018 klarinet in de Koninklijke harmonie voor God en vaderland uit Bottelare.

In mei 2018 solliciteerde hij als dirigent bij een nieuw opgericht jeugdorkest in Maldegem, 't Lawet, en begint hij in oktober met het dirigeren van het jeugdorkest van de Koninklijke Fanfare Ste-Cecilia Gavere.

Aurelie  Coigniez

Aurélie behaalde haar diploma 4 jaar AMV (algemene muziekvorming) aan de Academie voor Podiumkunsten te Merelbeke.

Daarna volgde ze 3 jaar AMC (algemene muziekcultuur) aan de Academie voor Podiumkunsten te Gent, Tweebruggen.

Ze volgde 9 jaar klassiek slagwerk aan de Academie voor Podiumkunsten te Merelbeke en Gent, Tweebruggen waar ze les kreeg van Pieter Claus.

De drum, marimba, conga en djembé kent voor haar geen geheimen meer.

In het middelbaar volgde Aurélie 3 jaar KSO (kunstsecundair onderwijs) aan het Muda voor Klassieke muziek.

Ze volgde slagwerk bij Wim de Vlaminck, Hessel de Groff en Jim Lin (Marimba)

Hier kreeg ze ook een basisopleiding klassieke piano, xylofoon, vibrafoon, pauken, conga's,..

Als echte muziekfanaat leerde ze zichzelf ook gitaar en ukelele spelen.

Aurélie is al meerder malen gevraagd om in te vallen bij andere harmonieën en orkesten en speelde bv. mee als slagwerker in Carmina Burana met de European Philharmonia o.l.v. Walter Proost.

Aurelie geeft les slagwerk in de fanfare.

Johan Van Hulle

Johan Van Hulle is  geboren te Gent op 11/02/1957.

Muziek is absoluut de rode draad in het leven van Johan.  Hij kreeg muziek met de paplepel binnen, en heeft al heel wat mensen ertoe aangezet het beste van zichzelf te geven op grote en kleine instrumenten.

Als kleine jongen ging hij steevast mee met zijn vader Albert om zijn pad uit te stippelen en studeerde hij onder vaderlijk gezag aan de muziekschool van Zwijnaarde.

Albert Van Hulle was dan ook niet van de minste, gezien zijn loopbaan als solotrompettist van de Koninklijke  Muziekkapel van de Belgische Zeemacht.

Met deze start ging Johan verder in de leer voor de lessen notenleer bij dhr. Lonque aan de muziekacademie van Ledeberg.

Als verderzetting van zijn muzikale opleiding zette hij de stap naar de muziekacademie van Brain-Le-Comte. Voor de lessen instrument kwam hij terecht bij trompetvirtuoos André Philippe, leerling van Maurice André, bij wie Johan zijn studies vervolmaakte.

Johan heeft heel wat belangrijke prestaties en concerten op zijn naam staan. Hij behaalde tijdens zijn muzikale studies een prijs voor muziekgeschiedenis , en vooral voor zijn instrumentlessen werd hij geprezen.

Zo werd hem zowel voor Kamermuziek (met 96%) als voor Euphonium (met 98%) de Stads- en Regeringsmedaille toebedeeld.

Ook de voltallige jury uitte uitdrukkelijk haar lof over deze fantastische prestaties.

In 1983 liet Johan zijn eerste dirigeerstokje gelden in Oostakker.

Een kleine rekensom brengt ons bij het feit dat Johan dus al meer dan 35 jaar aan de leiding van een harmonie, fanfare, band of orkest staat!

• Harmonie “De Ware Vrienden”: 1983-1988

• Fanfare Nokere: 1986-1998