top of page

Robin De Beir

Robin De Beir, geboren op 28 juli 1998, begon op achtjarige leeftijd met saxofoon in de muziekopleiding van de Koninklijke Fanfare Ste-Cecilia Gavere.

In het middelbaar ging hij naar de muziekacademie van Deinze waar hij les kreeg van Yves Bostyn en in 2012 naar het Muda Kunsthumaniora te Evergem bij Raf Minten en Roeland Vanhoorne. 

In 2016 begon hij zijn studie klassieke uitvoerende saxofoon aan het Koninklijk Conservatorium te Gent bij Koen Maas, Rik Vaneyghen en Raf Minten. In 2022 behaalde hij een bachelor in het onderwijs.

Robin geeft sinds 2016 les saxofoon en later ook notenleer in de Fanfare van Gavere en sinds september 2018 klarinet in de Koninklijke harmonie voor God en vaderland uit Bottelare.

In mei 2018 solliciteerde hij als dirigent bij een nieuw opgericht jeugdorkest in Maldegem, 't Lawet, en begint hij in oktober met het dirigeren van het jeugdorkest van de Koninklijke Fanfare Ste-Cecilia Gavere.

Robin 30.jpg
Aurelie 20.jpg

Aurelie  Coigniez

Aurélie behaalde haar diploma 4 jaar algemene muziekvorming aan de Academie voor Podiumkunsten te Merelbeke.

Daarna volgde ze 3 jaar algemene muziekcultuur aan de Academie voor Podiumkunsten te Gent, Tweebruggen.

 

Ze volgde 9 jaar klassiek slagwerk aan de Academie voor Podiumkunsten te Merelbeke en Gent, Tweebruggen waar ze les kreeg van Pieter Claus.

De drum, marimba, conga en djembé kent voor haar geen geheimen meer.

 

In het middelbaar volgde Aurélie 3 jaar kunstsecundair onderwijs aan het Muda voor Klassieke muziek.

Ze volgde slagwerk bij Wim de Vlaminck, Hessel de Groff en Jim Lin (Marimba)

Hier kreeg ze ook een basisopleiding klassieke piano, xylofoon, vibrafoon, pauken, conga's,..

Als echte muziekfanaat leerde ze zichzelf ook gitaar en ukelele spelen.


Aurélie is al meerder malen gevraagd om in te vallen bij andere harmonieën en orkesten en speelde bv. mee als slagwerker in Carmina Burana met de European Philharmonia o.l.v. Walter Proost.

Aurelie geeft les slagwerk in de fanfare.

Joachim Vermeire 

Joachim startte zijn muzikale carrière aan de muziekacademie van Aalter. Daarna behaalde hij zijn bachelordiploma voor Hobo aan het Koninklijk Conservatorium van Gent bij Bram Nolf. Hij volgde ook orkestdirectie bij Wim Belaen en Dirk Brossé. Hij leerde er ook Engelse hoorn (Althobo), zang, piano, klarinet en saxofoon. Joachim is sinds kort begonnen aan een masteropleiding in koper.

​Joachim speelt freelance mee in vele orkesten en ensembles, is verbonden als leerkracht aan verschillende muziekscholen in de streek en is dirigent van de Koninklijke Muziekvereniging Sint-Ceciliavrienden Lotenhulle. Daarnaast arrangeert hij ook veel muziek voor HaFaBra en andere bezettingen, en geeft ook geregeld workshops aan groepen en muziekkorpsen.

Joachim verzorgt de lessen voor de koperblazers.

joachim.png
bottom of page