Komende  uitstappen  en concerten

Aperitiefconcert Jeugdclub Vurste

Jeugdclub Vurste
Waar ?

We spelen een aperitiefconcert ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van de jeugdclub.

Zondag 24 mei

Attic Baaigem

Markt Baaigem
Waar ?

We spelen een aperitiefconcert op de eerste Attic van het jaar. UITGESTELD NAAR EEN LATERE DATUM DOOR DE MAATREGELEN VANWEGE DE CORONA CRISIS.

Zondag 31 mei

Concert Kunstig Gavere

Bij goed weer: Christiana Kapel (Sint Christianastraat 54/34, 9890 Gavere), anders Kerk Dikkelvenne
Waar ?

De fanfare heeft, in samenwerking met VLAMO en de gemeente Gavere, 4 andere muziekkorpsen uitgenodigd om een concert te spelen in het kader van Kunstig Gavere maar vandaag bijten wij zelf de spits af !

Maandag 1 juni

Kerk Gavere
Waar ?

De fanfare heeft, in samenwerking met VLAMO en de gemeente Gavere, 4 andere muziekkorpsen uitgenodigd om een concert te spelen in het kader van Kunstig Gavere. Deze morgen is het de beurt aan de HARMONIE van NAZARETH.

Maandag 1 juni

Kerk of markt van Baaigem
Waar ?

De fanfare heeft, in samenwerking met VLAMO en de gemeente Gavere, 4 andere muziekkorpsen uitgenodigd om een concert te spelen in het kader van Kunstig Gavere. Deze namiddag is het de beurt aan de HARMONIE van HEUSDEN.

Zaterdag 6 juni

Kerk(plein) Asper
Waar ?

De fanfare heeft, in samenwerking met VLAMO en de gemeente Gavere, 4 andere muziekkorpsen uitgenodigd om een concert te spelen in het kader van Kunstig Gavere. Vandaag is het de beurt aan de HARMONIE van MATER.

Zondag 7 juni

Vurste Kerk of Jeugdclub
Waar ?

De fanfare heeft, in samenwerking met VLAMO en de gemeente Gavere, 4 andere muziekkorpsen uitgenodigd om een concert te spelen in het kader van Kunstig Gavere. Vandaag is het de beurt aan de HARMONIE van BOTTELAERE.

16 - 18 u

Zondag 5 juli

Paardenommegang Asper

Asper
Waar ?

We begeleiden de paardenommegang vanaf de spoorwegovergang van Asper tot aan de kerk en spelen ter plaatse ook nog een paar stukken.

19 - 20 u

Zaterdag 11 juli