De fanfare heeft heel wat kosten; wij moeten lesgevers en dirigent betalen, muziekstukken en instrumenten  aankopen, onderhouden en herstellen, enz.

Zeker het voorbije jaar (en wellicht ook nog dit jaar) hadden / hebben wij het moeilijk om inkomsten te genereren omdat wij geen barbecue hebben kunnen organiseren, geen steunkaarten hebben kunnen verkopen en geen winterconcert hebben kunnen spelen. Wij doen graag een warme oproep om onze fanfare te steunen zonder dat het je een cent kost, alleen een kleine moeite:

Steun de fanfare zonder dat het je een cent kost

1. Door je makrokaart te gebruiken.

1. Klik op de afbeelding hiernaast

2. De naam van de fanfare verschijnt, samen met ons logo. Klik op "Ik steun deze vereniging"

3. Meld je aan door je e-mail adres in te vullen en je wachtwoord. Klik dan op "Login met je Makro-account"  (Mocht je dit nog niet hebben klik dan op "Nog geen login?" en volg de instructies.)

4. Daarna wordt gevraagd om je Makro-kaart te koppelen aan onze vereniging.

social.jpg

Vanaf dan krijgt de fanfare een tegoed op onze makro-kaart gelijk aan 3% van elke aankoop die je doet bij Makro.

Het is anoniem en het kost jou uiteraard geen centiem.

Ingewikkeld? Helemaal niet en je moet het maar één keer doen. Vanaf dan steun je ons automatisch en ... vele kleintjes maken uiteindelijk een groot.

Alvast bedankt op voorhand !!!

2. Door online te shoppen met Trooper.

Niet iedereen shopt bij Makro maar ook dan kan je ons steunen !

1. Surf naar www.trooper.be/fanfaregavere of klik op de afbeelding hiernaast.

2. Duid de website aan waar je wil shoppen of zoek hem op in de zoekbalk (er zijn er meer dan 600 en zeker de bekendste websites zijn erbij)

3. Klik op de groene knop "Klik door naar xxxxx"

4. Klik op " 't Is in orde"

5. Vanaf dan shop je gewoon verder in je favoriete webshop zoals je altijd al deed.

Trooper.png

Registreren bij Trooper hoeft niet eens maar als je dat wél doet, kan je er voor kiezen dat Trooper ons laat weten dat jij een inspanning gedaan hebt voor de fanfare.

Opnieuw alvast bedankt op voorhand !!!